Sou aquí: Inici Actualitat El projecte Viu el Carrer! rep el 2n premi a l’11a edició dels premis J.M Rueda Palenzuela, de la Diputació de Barcelona
Ciutadania

Carrer de les Basses, 3
08500 Vic

Contactar

Tel.: 93 886 21 00

Ext. 15603 / 21206

ciutadania@vic.cat

 

El projecte Viu el Carrer! rep el 2n premi a l’11a edició dels premis J.M Rueda Palenzuela, de la Diputació de Barcelona

El Projecte Viu el Carrer! ha estat guardonat amb el 2n premi, reconeixent la iniciativa per la seva aportació a l’hora de reforçar vincles socials i així, fomentar la cohesió social

Des 22, 2020

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, ha convocat l’onzena edició del Premi Josep Ma. Rueda i Palenzuela, de caràcter bienal i d’àmbit territorial de Catalunya,  per a premiar i reconèixer projectes d’intervenció social.

 

El Premi té per objecte impulsar projectes i actuacions que fomentin processos participatius, enforteixin el teixit social i augmentin la capacitat organitzativa de la comunitat. A més a més, vol esdevenir una plataforma per donar visibilitat a aquelles intervencions locals que potencien vincles entre els actors socials i la comunitat i, així, estendre les pràctiques del treball comunitari des dels serveis de benestar.

Enguany, el Projecte Viu el Carrer! ha estat guardonat amb el 2n premi, reconeixent la iniciativa per la seva aportació a l’hora de reforçar vincles socials i així, fomentar la cohesió social, base per la igualtat, la salut i la convivència inclusiva.

 

El projecte Viu el carrer! és una proposta emmarcada pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Vic (ICI), impulsat a Vic per l’Obra Social la Caixa i promogut per l’Ajuntament de Vic i l’Associació Tapís, que parteix del treball entre diferents agents de la comunitat per donar resposta conjuntament a una mancança detectada respecte a l’oferta pública de lleure saludable i esport per a joves i infants durant els períodes no lectius.  Aquesta proposta, que es desenvolupa des del 2015, ha consistit en la programació d’activitats gratuïtes de lleure i esport amb l’objectiu d’afavorir i promocionar la convivència a diferents places i parcs de Vic durant els períodes de Setmana Santa, estiu i Nadal.

 

Fins l’actualitat s’han comptabilitzat 5.700 participacions d’infants i joves de diversos orígens a l’estiu, 150 a Setmana Santa i 150 al torneig de futbol de Nadal. A més, s’ha comptat amb la implicació de més de 30 entitats socials, culturals, educatives i esportives de la ciutat.

 

Aquest premi és un reconeixement per totes les persones que han impulsat i s’han compromès amb el projecte: administració pública, entitats del tercer sector, associacions ciutadanes, organismes i serveis diversos de la ciutat i a totes les persones que hi ha participat.

 

Per més informació del projecte premiat: https://www.viuelcarrer.cat/ 

Per veure l’Acte de lliurament de l’onzena edició del Premi Josep Ma Rueda i Palenzuela: https://www.diba.cat/web/benestar/premis/premis

 

 

 

 

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg
Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...